Curaçao Hike Ser'i Mandinga, Ronde Klip

02apr6:30 am9:30 amCuraçao Hike Ser'i Mandinga, Ronde KlipDay of the WeekSundayTrips & ToursHiking

Event Details

Zondag 2 april
Vertrek: 06.30 uur
Seru Ronde Klip / Ser’i Mandinga

Tegen het einde van de 19e eeuw zochten de Britse koloniën naar fosfaat op verschillende heuvels, maar na de teleurgestelde kwaliteit hebben ze verlaten mijnen in deze heuvels achtergelaten.

Ga samen met mij mee op deze hike naar de ser’i Mandinga in het Rode Klip-gebied. Deze heuvel heeft een hoogte van 130 meter en heeft een spectaculair uitzicht op de oostkant van Curaçao.

Via de zuidkant gaan we omhoog op deze mooie berg. En als klap op de vuurpijl gaan we niet één, maar twee verborgen mijnen in die in de klif zijn uitgehouwen. Daarna lopen we via de noordkant omhoog naar de top. Waar we kunnen genieten van iedere keer een ander uitzicht.

Belangrijk: draag goede schoenen, want het is best een pittige hike en neem extra water en iets te eten mee. Bovenop de berg maken we een stop om wat te eten en te drinken.

Meld je aan via whatsapp 005999 5158148.

De kosten zijn nafl. 20,- per persoon inclusief een flesje water en een gezonde snack. De hike dient vooraf per tikkie of overmaking naar MCB betaald te worden.

Route naar startpunt: Rij over de Kaminda Hensley FA richting Sta Catharina. Bij Popo (net na Sun Lin Po mini Market) gaat u linksaf. Deze weg volgen tot bijna aan het eind (tuincentrum), daar vertrekken we.

x
Petra

Word lid van de groep @walkinghikingtrailscuracao en blijf op de hoogte van alle wandelingen/hikes.

#serimandinga #pittigehike #hikencuracao #hikingcuracao #rondeklip #wandelingcuracao #genietmeervandenatuur #walkinghikingtrailscuracao #hikingadventures #curacao #curacaoisland

https://www.facebook.com/events/1672889383164595/

more

Time

(Sunday) 6:30 am - 9:30 am(GMT-04:00) View in my time

Location

Ronde Klipweg 75 (zoek in Maps.me)