Curaçao Hike Volle Maan Zoutpannen Jan Thiel / Seru Koraal

05apr5:15 pm7:00 pmCuraçao Hike Volle Maan Zoutpannen Jan Thiel / Seru KoraalDay of the WeekWednesdayTrips & ToursHiking

Event Details

Woensdag 5 april 17.15 uur.
Vertrek Parkeerplaats Mambo Beach

Curaçao heeft meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand en zeker met volle maan. Er zijn vele mooie gebieden om te wandelen en te hiken. Ga mee met mij en geniet van de mooie natuur van Curaçao.

Deze hike begint bij de parkeerplaats van Mambo Beach. Normaal lopen we deze route andersom, maar speciaal voor de volle maan zullen we pas op de berg zijn als de maan aan het opkomen is. We gaan dan ook eerst richting Jan Thiel en zullen de zuidkant van de Zoutpannen bewandelen met wellicht een aantal flamingo’s. Daarna zullen we de relatief kleine berg op lopen, de Seru Koraal en hebben dan een prachtig uitzicht over de gevangenis en een gedeelte van de zoutpannen en zien we de volle maan opkomen aan de Noordkant van het eiland. Tijdens of net na zonsondergang zullen we terug lopen richting de auto’s.

We maken een mooi rondje, heerlijk om de dag mee te eindigen.
Mag ik je verrassen met deze bijzondere route tijdens volle maan?

Meld je aan via whatsapp 005999 5158148 en ik zorg dat je een flesje water en een gezonde snack krijgt aan het begin van de hike.

De kosten van de wandeling zijn nafl. 15,- per persoon en dient vooral betaald te worden via een tikkie of overmaking naar MCB bank hier op Curacao.

#walkinghikingtrailscuracao #hikingcuracao #hikencuracao #curacaohiking #curacao #ilivewhereyouvacation #zoutpannen #zoutpannenjanthiel #eveninghike #hikingadventures #feelitforyourself

more

Time

(Wednesday) 5:15 pm - 7:00 pm(GMT-04:00) View in my time

Location

Parkeerplaats Mambo Beach, Bapor Kibra