june, 2022

12jun6:30 am6:30 amCuracao Walk/Hike you will like at Seru Largu (Santa Martha)Day of the Week:SundayTrips & Tours:Hiking

Event Details

Curacao walk/hike you will like with Melissa Josefa +5999 5212124 at Seru Largu (Santa Martha)

Datum: zondagochtend 12 juni 2022
Starttijd: 6:30 am
Start- en eindpunt: Oceanviewcur

We gaan wandelen van de parkeerplaats bij de appartementen met zeeuitzicht wandelen via de mondi naar beneden naar de binnenwateren van Santa Martha naar Seru Largu toe. Deze zullen we steil beklimmen en op de top zullen we een 360 graden rondje maken met uitzicht op landhuis Klein- en Groot Santa Martha en de binnenwateren van Santa Martha. Hierna gaan we weer steil naar beneden en lopen we weer met mooie uitzichtspunten terug naar onze auto’s. Liefhebbers zouden nog kunnen zwemmen bij Playa Hundu.

Goede conditie en geen hoogtevrees. We gaan steil omhoog en omlaag.
Zwemkleding aandoen is aan te raden als je bij Playa Hundu een duik wilt nemen om na het wandelen en klimmen even af te koelen.
Ook een rugtas met extra water, zonnebrandcreme en iets te eten is aan te raden. Goede schoenen voor het steile klimmen en dalen soms ook over losse steentjes.

Ik heb altijd zin om te wandelen. Laat me weten of je meegaat.
Je kunt me WhatsAppen naar +5999 5212124 om door te geven met hoeveel je komt.

Nog mooier is om lid te worden van onze Facebook groep “Curacao Walk/Hike you will like” en je via het “Event” aan te melden.

Prijs is Nafl 15 per persoon.
Curacao walk/hike you will like at Seru Largu (Santa Martha) with Melissa Josefa

more

Time

(Sunday) 6:30 am - 6:30 am(GMT-04:00) View in my time

Location

oceanviewcur

X
X