Full Moon Hike / Volle Maan Hike Koraal Tabak

13jun5:45 pm7:30 pmFull Moon Hike / Volle Maan Hike Koraal TabakDay of the WeekMondayTrips & ToursHiking

Event Details

???? ????? ?? ?? ????? ???? ??? ??? ???? ??? ????? ????.

Dit betekent dat de maan groter lijkt, doordat hij dichter bij de aarde staat. We gaan een dag voor de echte volle maan hiken, want dan komt hij eerder omhoog. Ik hoop dat de Super maan deze avond ook goed te zien is.

We gaan eerst richting de kust en wandelen langs de Noordkant van het eiland en tijdens de hike zal de maan opkomen. We lopen dan ook een gedeelte in het licht van de volle maan.
Als we een beetje op tijd zijn, kunnen we nog de grot naar binnen (klein beetje omhoog en klimmen) en vanaf de bovenkant van de grot hebben we een schitterend uitzicht op de Noordkant en de volle maan.
Daarna zullen we terug lopen naar de auto’s.

Belangrijk is om goede schoenen (die tegen een stootje kunnen door de ruwe ondergrond van de Noordkant) te dragen en eventueel extra water mee nemen. Deze hike is een vrij eenvoudige route, dus zeer goed te doen voor beginners.

Meld je aan via whatsapp 005999 5158148 en ik zie jullie graag op maandag 13 juni om 17.45 uur.

De kosten zijn zoals altijd nafl. 15,- per persoon en ik breng een flesje water en een gezonde snack voor je mee.

x
Petra

#walkinghikingtrailscuracao #curacao #maanwandeling #moonwalk #noordkant #hikingcuracao #hiking #hikingadventures #koraaltabak #genietmeervandenatuur #vollemaanwandeling #vollemaan #supermaan

more

Time

(Monday) 5:45 pm - 7:30 pm(GMT-04:00)

View in my time

Location

Einde van de Weg naar Santa Catharina, Koraal Tabak

Other Events