Hike Het Marijke Pad / Marijke's Nature Trail

02jul6:30 am9:30 amHike Het Marijke Pad / Marijke's Nature TrailDay of the WeekSaturdayTrips & ToursHiking

Event Details

Zaterdag 2 juli om 06.30 uur.

Alweer een tijdje geleden dat we deze hike hadden, dus hoog tijd voor het
mooie Marijke Pad.
Hoe kom je bij het vertrekpunt? Bij Landhuis Pannekoek ga je linksaf de straat in. Deze rij je helemaal uit totdat de weg een scherpe bocht naar rechts maakt. Hier ga je ook rechts, je volgt de weg. 200 meter rechtdoor en daar vertrekken we.

We gaan via Seru Pilaar naar boven wat een lekkere steile hike naar boven is en genieten daar van het mooie binnenland. Via een redelijk steil pad weer naar beneden en dan wandelen we richting de zee via de Soutpan van de Ingeseetenen. Daar hebben we een korte pauze om even te genieten van het ruisen van de zee. Daarna gaan we richting het landgoed San Juan (we hebben van de eigenaren wederom toestemming gekregen om erover heen te wandelen) en beklimmen we een minder hoge berg ? om daarna weer richting het startpunt terug te lopen.

Het is raadzaam om goede wandelschoenen aan te trekken, extra water mee te nemen, en eventueel een extra snack voor onderweg.

Ik heb er weer ontzettend veel zin in.
Meld je aan via de whatsapp 005999 5158148 (alleen op gaan drukken hier in het evenement is niet voldoende).

Tot zaterdag 2 juli om 06.30 uur.

We hebben een maximum aan deelnemers voor onze hikes, dus meld je aan via whatsapp en geniet met ons mee van de mooie natuur op Curaçao.

#walkinghikingtrailscuracao #curacao #hetmarijkepad #curacaoisland #hikingcuracao #hikencuracao #hikingtrailcuracao #wandelen #curacaohiking #lovenature

more

Time

July 2(Saturday) 6:30am - 9:30am(GMT-04:00)

View in my time

Location

Start Marijke Pad, Soto

Other Events