Invloed familiesysteem op de opvoeding van nu samen met Systemisch Coach Ingrid Koster

29sep7:00 pm8:30 pmInvloed familiesysteem op de opvoeding van nu samen met Systemisch Coach Ingrid KosterDay of the WeekThursdayCultureWorkshop

Event Details

Vraag jij jezelf ook wel eens af waar bepaalde reacties vandaan komen of ben je benieuwd wat voor invloed de opvoeding van jouw ouders op je huidige opvoeding heeft? In deze 2 workshops deelt Ingrid Koster, Systemisch Coach haar kennis met jou door inzicht te geven in jouw familiesysteem waardoor je misschien wel je oude patronen kan doorbreken en hier bewuster mee om kan gaan. Tijdens deze workshop zullen we ook aandacht besteden aan hoe je deze veranderingen kan toepassen in je huidige opvoeding van jullie kind(eren) leven. Deze workshop is toegankelijk voor vaders, moeder en professionals, ook als je niet door (beide) ouders bent opgevoed.

Aanmelden via: https://forms.office.com/r/AArvvZFjKr

Wanneer?
-25 Augustus: Invloed van je Moeder 19:00 – 20:30 @ E Mucha, Avila Beach Hotel
-29 September: Invloed van je Vader 19:00 – 20:30 @ E Mucha, Avila Beach Hotel

Kosten: 30 nafl voor 1 workhop, 50 nafl voor beide workshops.
Incl. drink en wat lekkers;)

Info Ingrid Koster:
”Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in het HR werkveld als In-Door-Uitstroom specialist. Opgeleid in HRM, als zelfstandig geaccrediteerd als loopbaancoach gewerkt en heb een aantal specialisaties waarvan als systemisch coach werkzaam met familieopstellingen mijn favoriet is. Ik begeleid individuele tafelopstellingen en verzorg introductie workshops familieopstellingen met groepen. De invloed van jouw familiesysteem op hoe jij in jouw gezin staat is groter dan je wellicht vermoed. Jij kunt patronen doorbreken door op een andere manier te kijken naar wat er is. Wie zijn geschiedenis kent en kan aanvaarden wat er is, de werkelijk radicale aanvaarding van wat er (niet) is, zal ruimte om te ademen ervaren.”

more

Time

(Thursday) 7:00 pm - 8:30 pm(GMT-04:00) View in my time

Location

Avila Beach Hotel - Curacao

Penstraat 130