Rondje Zoutpannen St. Willibrordus

28jan8:00 pm10:30 pmRondje Zoutpannen St. Willibrordus

Event Details

Zaterdag 28 Januari om 16.00 uur.

Curaçao heeft veel meer dan alleen strand, zee en zon. Ga met me mee de natuur in en geniet van Curaçao op een hele andere manier.

Voor degene die niet vroeg op willen staan, heb ik deze hike lekker in de middag gepland. Na de hike kunnen we nog gezellig een drankje doen bij Toko Williwood.

Deze hike brengt je in het gebied van St. Willibrordus. We gaan om de zoutpannen heen wandelen en gaan eerst om de Zoutpannen heen naar het oude Landhuis Rif Marie, waar helaas niet veel meer van over is. Vandaaruit lopen we richting de zee, waar je een mooi uitzicht hebt over Bullenbaai. Via een bruggetje steken we over en wandelen we terug richting de zoutpannen en de flamingo’s.
We vervolgen het laatste stukje van de route langs de weg terug naar de auto’s.

Het kan modderig en nat zijn, aangezien er best wat regen is gevallen, wees hierop voorbereid. Tip: Smeer je in met muggenspray en draag een lange broek.

Meld je aan via whatsapp 005999 5158148 (aanmelden via gaat op dit evenement is niet genoeg)

De kosten zijn nafl. 15,- en je krijgt een flesje water en een gezonde snack. Aangeraden wordt om zelf ook nog extra water mee te nemen, daar het een lange hike betreft. En draag uiteraard goede loopschoenen.

Zie ik je zaterdag 28 januari?

#walkinghikingtrailscuracao #hikingcuracao #wandelroutecuracao #curacao #genietmeervandenatuur #willibrordus #zoutpannen #flamingo #landhuisrifmarie #hiking #hikingadventures

https://www.facebook.com/events/1470357950119381/

more

Time

(Saturday) 8:00 pm - 10:30 pm(GMT-04:00) View in my time

Location

Parkeerplaats Toko Williwood