Volle Maan Hike Koraal Tabak

08nov5:30 pm7:30 pmVolle Maan Hike Koraal TabakDay of the WeekTuesdayTrips & ToursHiking

Event Details

Dinsdag 8 november
Vertrek 17.30 uur vanaf wachtershuisje aan het eind van de Weg naar Santa Catharina.

Curaçao is prachtig bij Volle maan en hoe geweldig is het om de volle maan te zien opkomen tijdens het wandelen langs de Noordkant.

We wandelen eerst richting zee, waar je een mooi uitzicht hebt over de noordkust van het eiland. Daarna gaan we richting de grot en bovenop de grot kunnen we nog meer genieten van de volle maan.
We lopen terug via het landhuis Koraal Tabak terug naar de auto’s. Dat zal in het donker zijn, dus neem eventueel een lampje mee, maar op je telefoon heb je deze waarschijnlijk ook 🙂.

Draag goede schoenen, want de noordkant heeft scherpe rotsen. Deze hike is vrij makkelijk, want er zit niet veel klimmen in (alleen even naar de grot gaan we omhoog en klimmen we in en bovenop de grot).

Kom genieten van Curacao in de natuur tijdens volle maan.
Meld je aan via Whatsapp 005999 5158148 (niet alleen maar op gaan hier in het evenement drukken, dit is niet voldoende).

x
Petra

ps De volle maan wandelingen zijn populair, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje.

#vollemaanhike #vollemaanwandeling #hikekoraaltabak #grot #vollemaan #curacao #curacaoisland #genietmeervandenatuur #feelitforyourself #curacaohiking #hikingcuracao #hiking #hikencuracao

more

Time

(Tuesday) 5:30 pm - 7:30 pm(GMT-04:00) View in my time

Location

Einde van de Weg naar Santa Catharina